Valikoimissamme on runsaasti tuotteita vaatteista ja asusteista liikelahjohin, messu-, tapahtuma- ja ulkomainontaan sekä lukuisia muita tuotteita. Alla muutamia esimerkkejä. Meiltä tarvittaessa myös paketointi- ja pussituspalvelut.

Tekninen pikeepaita

Käytännöllinen ja mukava sekä edustava pikeepaita on valmistettu teknisestä kankaasta joka hengittää. Voidaan broderaa tai painaa siirtokuvalla.

Beach flag

Muista näkyä niin tienvarrella kuin kulkuväylilläkin. Rantalippu on tehokas tapa kiinnittää huomio! 

Grillikinnas

Palamattomasta kankaasta valmistettu pitkä malli. Voidaan painaa haluamallanne kuvalla tai logolla. Myös brodeeraus onnistuu. Aito Mainosmaja-tuote.

Softshell-takit

Valikoimissa eri malleja kesä- ja talvikäyttöön. 

Lippikset ja pipot

Päähine on hyvä mainoslahja tai osa työvaatetusta. Voit valita edullisen give away -tyyppisen päähineen tai laadukkaamman Flexfit-lippiksen. Useita eri malleja jotka voidaan brodeeraa tai painaa.

Pyyhkeet ja kylpytakit

Näyttävästi brodeerattu pyyhe tai kylpytakki on erinomainen lahja asiakkaille ja henkilökunnalle.

LED-lyhdyt

Hyvin valaiseva led-lyhty on käytännöllinen lahja, joka on käytössä ympäri vuoden. Logomerkkaus tarralla.Sisältää paristot

Pilottitakki MA-I

Uutuutena takaisin muotiin tullut hyvälaatuinen MA-1 pilottitakki kolmessa eri värissä (sin/musta/vihr). Voidaan painaa rintaan ja selkään.

Lämpöpeitto

Lämmin ja miellyttävä fleece-termopeitto. Punaisen Ristin hyväksymä malli. Väri tummansininen. Voidaan brodeerata. 145x210cm

Ensiapulaukku

Punaisen ristin hyväksymä malli. Sisältää kaiken tarvittavan. Turvallinen lahja asiakkaalle tai välttämätön varuste työpaikalle.

Reput ja laukut

Meiltä saat tyylikkäät kotimaiset reput brodeerattuna tai painettuna.

Savukekotelo

Tyylikäs KUBOY savukekotelo. Materiaali ruostumaton harjattu teräs, toimitetaan lahjapakkauksessa. Voidaan kaivertaa.

Kahvimukit

Kahvimukit logolla ja/tai kuvalla. Perusmukin lisäksi saatavana esim. termosmukeja

Tarrat ja tulosteet

Saat meiltä esimerkiksi veneen tai auton kylkiteippauksen tai vaikka rekisterinumeron veneeseen. Myös erilaiset bannerit ja julisteet kuuluvat valikoimiimme.

Kyltit ja opasteet

Tarvitsitpa sitten kevyen kyltin liikkeen seinään tai kiinteästi asennetut opasteet sisälle tai ulos, autamme milellämme!

Sipoon paras mainospaino!

Löydä meidät facebookista

Facebook icon

© 2020 Mainosmaja Sign-iT oy

Created with
Mailchimp Freddie Badge